Tanfolyamok

 ÜVEGFESTŐ TANFOLYAM:

Egy alkalom 2 óra hosszat tart, kezdőknek és haladóknak is tartok foglalkozásokat. Kezdők elsajátítják a kontúrozás és festés tudományát, haladóknak megtanítom a színkeverést, a színátmenetes festést, és minden felmerülő kérdést, problémát megbeszélünk. Az alapanyagokat – üveg, kontúr, festékek – természetesen én biztosítom. Mindenki a maga tempójában haladhat, és saját maga dönti el, hány alkalommal látogat el hozzám, mikortól érzi biztosnak a saját tudását, amikortól egyedül halad az úton.

1 alkalom ára 6.000.- Ft

Erre a tanfolyamra vásárolható ajándékkártya is, ha valakit megajándékoznál a tanulás lehetőségével.

  TIFFANY  KEZDŐ TANFOLYAM:  SAJNOS ÁTMENETILEG SZÜNETEL

3×5 órában tanítom meg a tiffany technika alapjait, az üvegvágást, a csiszolást, fóliázást és forrasztást. Sík tárgyat készítünk, ún. suncatchert, vagy képet, ki mit szeretne. Minden szükséges anyagot és munkaeszközt én biztosítok, az elkészült tárgyat természetesen a tanuló hazaviheti.

A tanfolyamokat megtartom akár hétvégén, akár hétköznap, igyekszem a legrugalmasabban alkalmazkodni a jelentkező időbeosztásához.

A kezdő tanfolyam ára: 70.000.- Ft

Erre a tanfolyamra vásárolható ajándékkártya is, ha valakit megajándékoznál a tanulás lehetőségével.

 TIFFANY HALADÓ TANFOLYAM: SAJNOS ÁTMENETILEG SZÜNETEL

A haladó tanfolyamon sík lapok által határolt lámpát készítünk, általában 4 oldalút. Sokféle mintából lehet választani. A tanfolyam 4×5 óra időtartamú, javasolt nem sokkal a kezdő tanfolyam elvégzése után nekiállni, hogy a megszerzett gyakorlat ne merüljön feledésbe. Csakúgy, mint a kezdő tanfolyamon, minden szükséges alapanyagot, szerszámot és gépet megtalálsz a műhelyben, a lámpabúrát pedig hazaviheted.

A tanfolyam ára: 90.000.- Ft, amennyiben a kezdő tanfolyam befejezése után 3 héten belül elkezded, úgy 85.000.- Ft.

 

A tanfolyamokat Zuglóban tartom, a műhelyben. A tanfolyamok árának 20 %-át előlegként elkérem. Jelentkezés a honlap KAPCSOLATOK menüpontján keresztül, vagy e-mailben, telefonon.

e-mail: uvegmadar@gmail.com

telefon: 06-20-9273939